Over Ons.

Wie zijn We?

iBo Taxi is niet zomaar een vervoersbedrijf; we zijn een toegewijd team met een diepe passie voor het bieden van eersteklas vervoersdiensten. Ons verhaal begon vele decennia geleden, toen we voor het eerst de wegen van Ronse begonnen te doorkruisen, geleid door onze oprichter, Boudouft Ibrahim.

Sindsdien hebben we niet alleen het landschap van het vervoer getransformeerd, maar hebben we ook talloze verhalen van reizen en avonturen mogelijk gemaakt. Onze toewijding aan betrouwbaarheid, comfort en toegankelijkheid heeft ons de voorkeur gemaakt van talloze reizigers, variërend van zakelijke professionals tot gezinnen en individuen met unieke behoeften.

Wat Maakt iBO Taxi Speciaal

Toegankelijkheid

We zijn er trots op dat we vervoer bieden dat voor iedereen toegankelijk is. Of het nu gaat om rolstoelgebruikers, ouderen, of iemand met speciale eisen, we zetten ons in om comfortabele en inclusieve ritten te bieden.

Lokale Banden

We zijn geworteld in Ronse en zijn er trots op een integraal onderdeel van de gemeenschap te zijn. Dit stelt ons in staat om de beste lokale kennis en service te bieden.

Variëteit aan Diensten

Naast ons kernaanbod van vervoer, bieden we ook luchthavenvervoer, ziekenhuisvervoer en speciale arrangementen voor evenementen en feesten. We zijn hier om je reisbehoeften te vervullen, hoe complex of uniek ze ook mogen zijn.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.  Meer info